Gulvbehandling

Gulvbehandling er måden at forstærke og forskønne et gammelt trægulv. Med en nyafslebet overflade, vil behandling af trægulve skabe en smuk gulvoverfalde som vil holde i mange år frem. Afhængig af hvilken gulvbehandling der vælges vil gulvoverflade blive forskellig. Lak, lud, sæbe, voks eller olie er nogle af de mest anvendte behandling men der findes flere, herunder:

 • Hvid olie
 • Hvid lak
 • Hvid lud

eller måske indfarvning med bejdse. Hvidpigmentering af trægulve er det stor hit som udføres i mange boliger.

Gulvbehandling med lak, lud, sæbe og voks er blot nogle af de muligheder for overfladebehandling som findes

Hvidpigmenteret gulv

En rigtig god og populær gulvbehandling er hvidpigmenteret fyrretræsgulv. Dette kan udføres med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Gulvmanden kan give dig vide om de enkelte typer overfladebehandlinger. Enten ved hjælp af gulvbehandling billeder eller ved visuelt selvsyn. Her er det muligt ved selvsyn at se vores gulvgalleri med mange forskellig typer:

 • Gulvtyper
 • Træsorter
 • Overfladebehandling

Billig gulvbehandling København

Her omhandler det ganske enkelt efterbehandling af dine trægulve. Vi vil prøve at komme hele vejen rundt om dette emne, så du kan føle dig så godt forberedt som muligt, når du skal til at vælge hvilken slags efterbehandling, der skal kæle for dine gulve. Naturligvis har du os til at stå dig bi, men det er vigtigt for os, at du er med på idéen og at du forstår hvad, der ligger til grunds for vores anbefalinger og de beslutninger, vi gennem en god dialog vil råde dig frem til. Herunder finder du en lang liste over typer af efterbehandling, som vi tilbyder her.

 • Gulvbehandling og overfladebehandling af trægulve.Polering
 • Lakering
 • Oliering
 • Ludning
 • Sæbning
 • Pudsning
 • Bejsning
 • Voksning

Uanset om du vælger sæbning eller ludning, er det vigtigt at gulvet er af den rette træsort. Hvis ikke kan udfaldet blive knap så heldigt, hvilket typisk sker, når man ikke rådfører sig med en fagmand forinden. Lakbehandling, sæbebehandling, ludbehandling, oliebehandling samt voksbehandling er de mest almindelige for danske trægulve. Fyr, gran, ask, eg og bøg er træsorter som egner sig glimrende til de hvide gulvbehandlinger.

Billig gulvbehandling priser?

For hvad angår priser, er der også en hel del at tage stilling til, da efterbehandling kan foretages et mere eller mindre uendeligt antal af gange alt efter hvilken kvalitet, man ønsker sig i sidste ende. Lakering kan ske mellem en og fem gange kva det ønskede resultat og slidbarhed. Andre metoder kan bringe dybde eller skarpere farve til trægulvene, når det ønskes.

”Gulvet er din bolig’s stærkeste fundament!”, citat Kurt Gulvmand

Hvis du har spørgsmål eller andre kommentarer, skal du blot give lyd og så er vi der, som et søm. Vi er til for din skyld og vi kommer ingen vegne, hvis ikke vi giver dig en nærmest perfekt behandling og rådgivning. Med årelang erfaring og masser af træsplinter i årerne, er vi ved at blive til det vi elsker. Derfor bør du ikke tøve med at tage kontakt til os, da vi ønsker at fortsætte med det, vi gør aller bedst – Nemlig gulvarbejde!

Få et godt tilbud på din næste gulvbehandling

Hos Gulvcare hjælper vi dig gerne med gulvrådgivning, gulvvejledning samt gulvinspiration. En god dialog om dine ønsker og drømme til det nyafslebne trægulv danner grundlag for den bedste gulvbehandling. Herefter får du et smukt og holdbart trægulv som passer til dine ønsker og som skaber harmoni med din bolig.