Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en af de bedste måder at opfriske gamle trægulve. Her arbejder den store gulvhøvl sig virkelig i dybden og skaber en jævn og smuk gulvoverflade. Normalt udføres der en gulvafslibning som er en blid og nænsom metode, der med sandpapir afsliber overfladen.

Afhøvling af gamle trægulve

Et af vores skrappeste og mest effektive værktøjer er en gulvafhøvlings maskine, der benyttes, når gulvene virkelig trænger til en kærlig hånd. Dvs. når de er helt mørke af mange lag gammel lak og fernis, og disse gulve har sikkert også fået en hel del ridser og skrammer gennem årene.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Næsten uanset hvordan gulvet ser ud, så kan en gulvafhøvlings maskine klare at få gulvene flotte igen med helt jævnt og glat træ med en lyd og lækker overflade, som om træet var helt nyt. Følgende processer kan være aktuelle for at forskønne og opfriske dine gamle trægulve:

  • GulvvedligeholdelseGulvafhøvling og afhøvling af trægulve giver smukke trægulve
  • Gulvrenovering
  • Gulvafslibning
  • Gulvservice
  • Gulvpleje
  • Gulvafhøvling
  • Gulvarbejde
  • Gulvreparation

Det svarer næsten til at tage dugen af et flot træbord, hvor der har været børnefødselsdag. Tag dugen af, og bordet er igen flot nedenunder. Sådan er det også med gulve: Fjern overfladen og træet er som nye nedenunder og dufter tilmed af nyt træ. Det er næsten ærgerligt at gå glip af denne oplevelse!

Billig gulvafhøvling priser

Selv om vi hedder Silkeborg Gulvservice, kører vi ikke kun ud til opgaver i Silkeborg. Vi kører ud til opgaver i hele Midtjylland, og besøger også gerne vores kunder indlednings vist for at se deres gulve og give dem et godt tilbud på at få dem bragt tilbage til fordums skønhed.

Gratis tilbud på gulvafhøvling

Så hvis du er interesseret i, at vi kommer forbi og giver dig et godt tilbud, så send os dine kontaktoplysninger via vores kontaktside. Så ringer vi snarest og aftaler et besøg, hvor vi kommer gratis og uforpligtende forbi og kigger på dine trægulve, så vi kan vurdere, hvor meget der skal til for at få dem lækre og flotte igen – fuldstændigt som de var engang.

Afhøvling og gulvafhøvling af trægulve